Waarom zou je het niet doen?

Dat ene moment dat ik deze keuze maakte, ik was op een heel mooi evenement Dag van Delen wat mijn leven heeft veranderd! Centraal bij dit evenement was de kennismaking met allerlei “spirituele keukens”. Ik deed toen mee met een heel leuk meisje genaamd Sanne die yoga les gaf. Aan het einde liep ik nog even naar haar toe omdat ze zo’n fijne energie had. Ik zei, wat leuk dat je dit doet, en je bent ook best jong toch voor een yogadocente? Toen vertelde ze over een opleiding op een mooi warm eiland voor een paar maanden, iets wat voor mij met een baby natuurlijk niet mogelijk was. Ik zei dat het mijn droom was, en ze vroeg alleen maar? “waarom zou je het niet doen?”

Die vraag was het zaadje, het begin, de start…

Gister heb ik de spullen voor mijn yogales gekocht. Ik had er natuurlijk al een tijdje voor gespaard. Tien mooie matjes, meditatiekussens, kleine kussentjes. En drie grote weekendtassen op wieltjes om de spullen te vervoeren. Maar het aller mooiste zijn wel de cadeaus van mijn vader voor mijn dertigste verjaardag! Hij heeft tien yogabankjes gemaakt die allemaal anders zijn. Tien kunstwerkjes voor ontspanning, mijn vader Luuk Menting is een ware kunstenaar!

Ik was gister redelijk emotioneel. Het kopen van de yogamatjes voelt toch weer als een stap dichter naar mijn droom. Het echte werk komt er nu aan! Op 5 januari 2017 is het zo ver! Binnen vierentwintig uur had ik tien cursisten die het leuk lijkt om bij mij op les te komen. Ik heb er zo veel zin in! De eerste les is al uitgeschreven, de spullen zijn besteld en mijn gezicht heeft een glimlach van oor tot oor…

Aan-Yoga is aan ♥

0f9ed7c6d7b0a5713f7f326b2ba25981
Gemaakt door Luuk Menting
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s