Over mij

Lopke =  Liefdevol, Energiek en Vrolijk

Mijn naam is Lopke , ik ben een vrolijke moeder, enthousiaste ondernemer en een bevlogen Yogi.

Als kind was ik heel gevoelig, altijd vrolijk en spontaan. Dat gevoelige werd door lieve mensen om mij heen gezien als mijn kracht, maar voor velen (zoals leraren of mensen uit balans) een grote irritatie. Ik nam alle prikkels in mij op, en handelde daar ook naar met alle gevolgen van dien.

Van gewoon onderwijs met altijd hulp, naar speciaal onderwijs en medicatie. Dit kwam onder andere door mijn gevoelige karakter waar ik nu pas mee leer omgaan. Maar ook omdat er in mijn privésituatie dingen speelde die het voor een gevoelig kind ook niet makkelijker maakte.

Maar vervolgens (om het rijtje af te maken) van speciaal onderwijs en medicatie, naar HBO en meditatie! Naar een leuk leven, warme mensen om me heen, leren luisteren naar mijn hart! (al vergeet ik het ook nog wel eens 😉 ) ♥

Zo heeft iedereen zijn loopbaan, die van mij was uitermate leerzaam! Niemand gunt zijn kind pijn, maar iedereen wil de ervaring. Want ervaring en kennis is macht, leren luisteren naar de behoefte van je hart zonder jezelf al te serieus te nemen!

Mijn innerlijke glimlach!

(29-04-update)

Ik heb deze blog destijds een beetje gebruikt om te delen. Toen groeide ik als ondernemer, ik kreeg een professionele site, en deze blog kwam wat links te liggen.

En toen ontstonden er een wereldwijde pandemie: Corona. Er veranderde veel, ik kwam thuis te zitten met mijn leuke (en super actieve) kinderen. Een heel bijzonder proces, om zo ineens helemaal tot stilstand te komen, en terug geworpen te worden op wat echt belangrijk is. Heel bijzonder en heel vermoeiend, het lukte me dan ook de eerste weken niet om dingen te delen met mijn cursisten.

We zijn nu ongeveer 6 weken verder. Ik begin een ritme te krijgen in mijn dagen, ik heb weer overzicht in hoe ik verder moet en wil daarom graag weer delen.

Namaste

 

Advertentie