Buitenles en hygiëne protocollen

Vanaf 11 mei mag er weer buitengesport worden, lees hier alles over de hygiëne, veiligheid en het lesaanbod

Lieve lezer,

Vanaf deze week wordt het rooster uitgebreid met buitenlessen en meer onlinelessen! Ik heb er zin in, maar ik snap ook dat dit veel vragen oproept betreft de veiligheid en mogelijkheden. Ik heb in dit kader verschillende protocollen opgesteld, en neem uiteraard voorzorgsmaatregelen. In deze nieuwsbrief zal ik hier het een en ander over uitweiden.

Verder zullen er (zo gauw de lessen weer kunnen worden hervat) in de studio dingen veranderen, zo zijn we er mee bezig de zaal boven uit te breiden, en zal er straks in kleinere groepen les gegeven worden. Dit geld uiteraard ook voor Hoogkerk, kleinere groepen en voldoende afstand.

Ik kan niet in de toekomst kijken, de ontwikkelingen gaan soms sneller als de plannen die worden gemaakt. Toch is de yogabranchorganisatie hart bezig om onze sector bij de opening van 1 juni te voegen, mits bedrijven duidelijk kunnen aantonen dat ze de veiligheidsmaatregelen hebben aangescherpt volgens de RIVM richtlijnen. Maar hierover geen garanties, en nog geen duidelijkheid.

Liefs Lopke


Buitenyoga
Vorige week is bekend geworden dat we vanaf maandag 11 mei buiten les mogen geven. Voor vele een grote bevrijding, voor vele een spannende stap in de20200508_072253-COLLAGE nieuwe wereld.

Ik bied daarom vanaf vandaag buitenlessen aan in Ten Boer naast de kloosterkerk. Wil je hier bij zijn lees dan eerst het Protocol buitenles Aan Yoga door om te zien of en hoe je hier aan deel kan nemen!

Bij een beetje slecht weer zal de les bestaan uit een (stilte) wandeling met onderweg yogaoefeningen en meditaties. (hierbij uiteraard rekening houdend met de omgeving en de privacy van jullie als cursisten). En bij heel slecht weer wordt de les online gegeven.

Als je hier vragen over hebt kun je me natuurlijk altijd even berichten, mijn contacteren zijn bekend of vind u hier.

Ben je enthousiast en wil je deelnemen? Druk dan hier om de les in te plannen!


Skype/ online les
Vanaf deze week heb ik ook het onlinerooster uitgebreid. Dit betekend dat er zes verschillende onlinelessen worden aangeboden variërend van Hathayoga, stoelonline lesyoga tot yinyoga. Ook hiervoor heb ik een protocol geschreven met uitleg en deelnameopties. Voor het protocol klik je Protocol skype-les Aan Yoga.

En om iedereen wat extra ontspanningsmogelijkheden te geven kan iedereen met een lidmaatschap in de maanden mei en juni onbeperkt gebruik maken van de onlinelessen! Dus denk je, JA HEERLIJK! Klik dan hier om deel te nemen aan de lessen!

 


Hygieneprotocol
In de vorige alinea’s heb je al verschillende protocollen kunnen lezen. Zo heb ik een protocol voor de buitenles en voor de skype-les.

Maar er is ook een algemeen  Hygiene protocol wat overal in de studio zal hangen. Ik wil je vriendelijk verzoeken voor de les deze nogmaals door te lezen!

Als wij tijdens de buitenlessen (of in de studio, wanneer de lessen weer kunnen worden hervat) merken dat cursisten toch verkouden zijn, of griepklachten vertonen hoop ik dat je zult begrijpen dat wij dan vriendelijk zullen verzoeken te vertrekken. Deze les kun je dan uiteraard gewoon inhalen! Bedankt voor je begrip

coronapooster


 

handtekening liefs lopke

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s